لوگوی سایت

چاپ روی پارچه فوری و ارزان قیمت

یووی پرینت یک مجموعه چاپی است که خدمات مختلفی از جمله چاپ روی پارچه را ارائه می‌دهد. این مجموعه از دستگاه‌های چاپ مدرن و پیشرفته برای چاپ روی پارچه استفاده می‌کند و قادر به چاپ روی انواع پارچه‌ها از جمله پارچه‌های پنبه‌ای، پلی‌استر، و نایلون است. یووی پرینت خدمات چاپ روی پارچه را در دو روش چاپ سابلیمیشن و چاپ دیجیتال ارائه می‌دهد.
چاپ پارچه

چاپ پارچه چیست؟

انتقال هر نوع طرح ، تصویر و نوشته روی انواع پارچه امکان پذیر است و فقط باید با توجه به جزئیات مدنظرتان نوع مناسب دستگاه و روش چاپ را انتخاب نمائید. در ادامه انواع دستگاه های چاپ پارچه را به صورت کامل شرح خواهیم داد.

 

روی چه نوع پارچه های می توان چاپ انجام داد؟

تقریبا می توان گفت که روی انواع پارچه می توان چاپ انجام داد، پارچه های مانند : ساتن ، مخمل ، کتان ، توماج ، نخ ، پنبه ، مبلی ، روتختی ، برزنت ، کشمیر ، شانل ، شیفون ، کرپ ، داماسک ، ژرژت ، گینگهام ، کش باف ، تور ، چرمی ، لینن ، پشمی ، مودال ، موسلین ، ارگانزا ، پلی‌استر ، ابریشم ، اسپندکس ، جیر ، تافته ، جیر ، کرباس ، تویید ، ویسکوز و … .

 

مزایای چاپ روی پارچه

مزایای چاپ روی پارچه در یووی پرینت اشاره می‌کنیم:

  • استفاده از دستگاه‌های چاپ مدرن و پیشرفته
  • توانایی چاپ روی انواع پارچه‌ها
  • کیفیت بالای چاپ
  • قیمت مناسب
  • امکان چاپ طرح‌های مختلف و سفارشی

 

چاپ پارچه به چه صورت است؟

مراحل چاپ یووی روی پارچه به شرح زیر است:

  1. آماده‌سازی پارچه: پارچه باید قبل از چاپ، تمیز و خشک باشد.
  2. طراحی طرح: طرح مورد نظر باید با استفاده از نرم‌افزارهای گرافیکی طراحی شود.
  3. چاپ طرح: طرح طراحی شده با استفاده از دستگاه چاپ یووی روی پارچه چاپ می‌شود.
  4. خشک شدن جوهر: جوهر یووی با استفاده از نور فرابنفش خشک می‌شود.

چاپ یووی یک روش چاپ مدرن و پیشرفته است که دارای مزایای متعددی نسبت به سایر روش‌های چاپ روی پارچه است. این روش برای چاپ روی انواع پارچه‌ها مناسب است و کاربردهای فراوانی در صنایع مختلف دارد.

 

چاپ پارچه
چاپ پارچه

 

کاربردهای چاپ روی پارچه

چاپ یووی کاربردهای فراوانی در صنایع مختلف دارد. برخی از کاربردهای چاپ یووی عبارتند از:

  • چاپ روی لباس
  • چاپ روی پرده
  • چاپ روی روتختی
  • چاپ روی مبلمان
  • چاپ روی کیف و کفش
  • چاپ روی پارچه‌های تبلیغاتی

در حال حاضر به کمک این دستگاه های پیشرفته می توان طرح های خلاقانه ای بر روی پارچه ها ایجاد کرد. و از این عنصر به بهترین شکل ممکن در قسمت های مختلف زندگی بهره برد. چاپ دیجیتال پارچه معمولا به دو بخش تقسیم بندی می شود: چاپ مستقیم و چاپ غیر مستقیم.

به خاطر داشته باشید که برای انتخاب فرآیند چاپ باید نوع پارچه را مدنظر قرار داد. به عنوان مثال اگر پارچه ای دارید که جنسش از کتان و نخ است. باید از مرکب ری اکتیو استفاده کنید و قبل از چاپ آن را آماده نمایید.

به همین خاطر است که برخی ها معتقدند چاپ روی پارچه های کتان و نخی به دستگاه های پیشرفته و فضای بزرگ صنعتی نیاز دارد. با چاپ دیجیتال می توان بر روی انواع مختلف پارچه همچون ساتن، مخمل و کتان طرح های دلخواه را چاپ کرد. و رنگ و لعاب ویژه ای به آن ها بخشید. شاید برایتان جالب باشد که بدانید این نوع چاپ بر اساس نوع چاپ نیز به دو دسته چاپ یووی و  چاپ سابلیمیشن تقسیم بندی می شود.

 

 انواع چاپ روی پارچه

برخی از رایج‌ترین روش‌های چاپ روی پارچه عبارتند از:

  • چاپ یووی: در این نوع چاپ، از مرکب های ویژه ای به نام مرکب یووی و دستگاه یووی که به شکل فلت (چاپ مستقیم یا رول است. برای نقش انداختن روی پارچه های مختلف استفاده می شود. از آنجایی که در چاپ یووی از اشعه ماورا بنفش برای خشک کردن جوهر استفاده می شود، ماندگاری طرح و رنگ در آن بسیار بالاست. و در برابر مواردی همچون آب، الکل و نور مقاومت خوبی از خود نشان می دهد. اگر می خواهید طرح خاصی را بر روی رومبلی هایتان بزنید. یا قصد دارید بنر تهیه کنید این نوع چاپ بهترین انتخاب برایتان خواهد بود.
  • چاپ سیلک: این روش یکی از قدیمی‌ترین و رایج‌ترین روش‌های چاپ روی پارچه است. در این روش، طرح مورد نظر روی یک شابلون قرار می‌گیرد و سپس با رنگ پوشانده می‌شود. شابلون رنگ را فقط در قسمت‌هایی که طرح قرار دارد، منتقل می‌کند و در نتیجه طرح روی پارچه چاپ می‌شود. چاپ سیلک می‌تواند در هر رنگی انجام شود و برای چاپ روی انواع پارچه‌ها مناسب است.
  • چاپ سابلیمیشن: این روش یک روش چاپ دیجیتال است که در آن طرح مورد نظر روی کاغذ مخصوص سابلیمیشن چاپ می‌شود. سپس این کاغذ روی پارچه قرار می‌گیرد و با حرارت بالا بخار می‌شود. رنگ‌های کاغذ در اثر حرارت ذوب می‌شوند و به پارچه نفوذ می‌کنند و در نتیجه طرح روی پارچه چاپ می‌شود. چاپ سابلیمیشن برای چاپ روی پارچه‌های پلی‌استر مناسب است.
  • چاپ دیجیتال: این روش یک روش چاپ دیجیتال است که در آن طرح مورد نظر مستقیماً روی پارچه چاپ می‌شود. برای این کار از دستگاه‌های چاپ دیجیتال مخصوص پارچه استفاده می‌شود. چاپ دیجیتال می‌تواند در هر رنگی انجام شود و برای چاپ روی انواع پارچه‌ها مناسب است.
  • چاپ فلکس: این روش یک روش چاپ ترانسفر است که در آن طرح مورد نظر روی یک لایه نازک پلاستیکی چاپ می‌شود. سپس این لایه پلاستیکی روی پارچه قرار می‌گیرد و با حرارت بالا پرس می‌شود. پلاستیک در اثر حرارت ذوب می‌شود و به پارچه می‌چسبد و در نتیجه طرح روی پارچه چاپ می‌شود. چاپ فلکس برای چاپ روی پارچه‌های پنبه‌ای و پلی‌استر مناسب است.
  • چاپ ژلاتین: این روش یک روش چاپ ترانسفر است که در آن طرح مورد نظر روی یک لایه نازک ژلاتین چاپ می‌شود. سپس این لایه ژلاتین روی پارچه قرار می‌گیرد و با حرارت بالا پرس می‌شود. ژلاتین در اثر حرارت ذوب می‌شود و به پارچه می‌چسبد و در نتیجه طرح روی پارچه چاپ می‌شود. چاپ ژلاتین برای چاپ روی پارچه‌های پنبه‌ای مناسب است.

انتخاب روش چاپ روی پارچه به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله نوع پارچه، طرح مورد نظر، و کیفیت مورد انتظار.

نکاتی که به هنگام چاپ روی پارچه

حالا که با روش های مختلف چاپ طرح بر روی پارچه آشنا شدیم. باید نکاتی که در این فرآیند به دردمان می خورد را هم مدنظر داشته باشیم. برای افرادی که رنگ شناس هستند و با دنیای رنگ ها اشنایی کافی دارند موضوع رنگ یک موضوع مهم و کلیدی در چاپ های پارچه محسوب می شود.

اگر بدانید انتخاب رنگ در این شرایط چه تاثیر مهمی می گذارد، بدون شک شگفت زده خواهید شد. انسان ها توجه ویژه ای به ترکیب رنگ های مختلف دارند و به سمت پارچه هایی کشیده می شوند که در چاپ آن ها از رنگ های درستی استفاده شده باشد.

علاوه بر نوع رنگ و انتخاب آن، انتخاب مرکب نیز در صنعت چاپ از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. چه بسا منسوجاتی که به دلیل انتخاب نادرست مرکب در چاپ طرح هایشان خیلی زود از بازار جمع شده اند. و جایشان را به پارچه های با کیفیت داده اند.

اگر مرکب درستی برای چاپ طرح استفاده نشود ماندگاری آن بالا نخواهد بود و جذابیت بصری نیز نخواهد داشت. همه ما خیلی خوب می دانیم که پارچه های به کار رفته در لباس به طور مستقیم با بدن مان ارتباط دارند و همین امر انتخاب مرکب درست را بیشتر از قبل مهم جلوه می دهد.

شرکت هایی که مرکب های غیر استاندارد را برای چاپ پارچه هایشان استفاده می کنند ضرر هنگفتی به محیط زیست و سلامت انسان ها تحمیل می کنند. به همین خاطر است که متخصصان حوزه تولید پارچه و منسوجات بر این باورند که انتخاب رنگ و مرکب درست می تواند مهم ترین بخش از فرآیند چاپ طرح بر روی پارچه باشد.

 


مطالعه موارد زیر پیشنهاد می شود:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *